Auksiniai bulviniai blynai – nostalgiškas skonis kiekviename kąsnyje

Auksiniai bulviniai blynai

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius: 4

  • 1 kg bulvių

  • 1 kiaušinis

  • 1 svogūnas

  • 1 šaukštas miltų

  • druskos pagal skonį

  • aliejaus kepimui

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

  1. Nuplaukite ir nulupkite bulves.

  2. Bulves ir svogūną smulkiai sutarkuokite. Į masę įmuškite kiaušinį, įberkite miltų, druskos pagal skonį ir viską kruopščiai išmaišykite.

  3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir gerai įkaitinkite. Dėkite po šaukštą bulvių masės, suformuodami nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir taps traškūs.