INGREDIENTAI:
Porcijų kiekis: 4
- 400 g baltagūžio kopūsto
- 1 morka
- 100 ml majonezo
- 2 arbatiniai šaukšteliai švelnių garstyčių (arba 1 šaukštelis aštresnių)
- 1 valgomasis šaukštas obuolių acto
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (arba kmynų, pvz. „Santa Maria”)
- 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
- Žiupsnelis maltų pipirų (naudotas „Santa Maria” Tellicherry)
GAMINIMO EIGA:
Paruošimo trukmė: apie 5 minutės
- Į dubenį sudėkite smulkiai sukapotą kopūstą bei rupiai tarkuotą morką.
- Į daržoves įmaišykite majonezą, pasirinktą garstyčių tipą, obuolių actą, kumino sėklas, druską bei pipirus.
- Kruopščiai viską išmaišykite ir palikite 20 minučių pastovėti, kad skoniai susijungtų. Skanaus!