Auksiniai bulviniai blynai – nostalgiškas skonis kiekviename kąsnyje

Auksiniai bulviniai blynai

INGREDIENTAI

Porcijų skaičius: 4

  • 1 kg bulvių
  • 1 kiaušinis
  • 1 svogūnas
  • 1 šaukštas miltų
  • Druskos pagal skonį
  • Aliejaus kepimui

PARUOŠIMO BŪDAS

Paruošimo laikas: apie 45 min.

  1. Nuplaukite ir nulupkite bulves.
  2. Bulves ir svogūną smulkiai sutarkuokite. Į masę įmuškite kiaušinį, įberkite miltų, druskos pagal skonį ir viską kruopščiai išmaišykite.
  3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir gerai įkaitinkite. Dėkite po šaukštą bulvių masės, suformuodami nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir taps traškūs.