INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 5
-
2 vištienos filė
-
2 kiaušiniai
-
3 šaukštai krakmolo
-
3 šaukštai majonezo
-
pagal skonį druskos
-
šiek tiek prieskonių paukštienai
-
šiek tiek maltų pipirų
Kepimui:
-
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
-
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais – kuo smulkiau, tuo kepsniukai bus švelnesni.
-
Supjaustytą mėsą sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, įdėkite majonezo.
-
Pagardinkite druska, vištienai skirtais prieskoniais bei trupučiu pipirų. Viską gerai išmaišykite – masė turi būti vientisa ir apgaubianti vištienos gabalėlius.
-
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
-
Šaukštu dėkite vištienos masę į keptuvę formuodami nedidelius blynelius. Kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.