Ingredientai (apie 10 porcijų):
- 5 bulvės (virtos su odele)
- 3 morkos (virtos su odele)
- 2 kietai virti kiaušiniai
- 2 rauginti agurkai
- 1 stiklinė konservuotų žirnelių
- 5 šaukštai majonezo
- Druska ir juodieji pipirai – pagal skonį
Gaminimo eiga (~20 min. + virimo laikas):
- Daržovių virimas: nuplaukite morkas ir bulves, virkite vandenyje, kol suminkštės.
- Aušinimas: nusunkite ir palikite atvėsti be dangčio.
- Smulkinimas: nulupkite ir supjaustykite kubeliais atvėsusias bulves bei morkas.
- Papildomi ingredientai: supjaustykite kiaušinius ir raugintus agurkus, nusunkite žirnelius, sudėkite viską į dubenį.
- Pagardinimas: pagardinkite druska, pipirais ir įmaišykite majonezą. Gerai išmaišykite.