INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3–4
-
150 g krabų lazdelių
-
150 g konservuotų kukurūzų
-
100 g ryžių
-
1 trumpavaisis agurkas
-
majonezo (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
-
Išvirkite ryžius pagal pakuotės nurodymus, kad būtų birūs. Leiskite jiems visiškai atvėsti. Geriausiai tiks ilgagrūdžiai arba aromatingi basmati, jasmin tipai.
-
Supjaustykite krabų lazdeles ir agurką nedideliais kvadratėliais.
-
Į dubenį sudėkite ryžius, krabų lazdeles, kukurūzus ir agurką. Išmaišykite.
-
Pagal poreikį dėkite majonezo ir dar kartą viską gerai permaišykite. Jeigu norisi – pagardinkite šiek tiek druska ar pipirais.
Patarimas:
Norint daugiau gaivumo, galima įmaišyti šlakelį citrinos sulčių ar šviežių krapų. Tinka ir kaip garnyras prie žuvies patiekalų.